11. 3. 2018 - Dřevěný Sněhulák, 11.3.2018

Díky všem za účast. Přespolním můžu potvrdit, že terén na Béčka, který je hned za silnicí, je mnohem lépe běhatelný, takže neváhejte přijet znovu na skoro stejné místo po Medardovi.

FOTKY:    Shromaždiště, start, vyhlášení, …
    Galerie kontrol

 
VÝSLEDKY Sněhuláka:   ORIS,    liveresultat.

VÝSLEDKY ON-LINE na shromaždišti:
(Možná?) poprvé na závodech sněhulákové série budou (možná) dostupné výsledky závodu on-line na shromaždišti ihned po vyčtení. Wi-fi sice zatím nenabízíme, ale máte-li mobilní data, uložte si odkaz http://liveresultat.orientering.se/followfull.php?lang=cz&comp=13392. Teď zde najdete startovku, po doběhu jednotlivých závodníků se zde (možná) budou objevovat jejich časy včetně mezičasů. Výsledky lze jedním klikem třídit i dle zvoleného mezičasu.

NOVINKY:  Startovka:  ORIS,  pdf k tisku.
Bude teplo i sucho.
Pokyny (aneb co všechno bude jinak, než co uvádí rozpis) jsou tady.
Vetošův bufet nabídne k osvěžení pivo točené, kofolu rozlévanou a čaj.
6.3.: na shromaždišti je trocha sněhu, ale plocha je stále sjízdná běžným os. automobilem i bez sněhových řetězů. Změna na LOB není v plánu, většinu tratě je stále výhodnější absolvovat bez lyží.

 
Ještě před odjezdem do Magyarország, resp. do jasné Řásné lze potrénovat na předposledním Sněhulákovi, který bude v neděli 11.3. v lesích u rybníka Dřevo (Horní Pěna). Na programu bude mírně prodloužená dlouhá krátká trať (směrný čas kategorie A 70 min), letos též s výletem do Moravova lomu. Loni navštívená bažinatá oblast i ostrůvky v jižním cípu Dřeva budou letos bohužel vynechány (nebo že bychom běželi dvojitou trojitou krátkou trať? :-)). Další info v rozpise, přihlášky SJH běžců v SJH systému do úterý 6.3., ne-SJH běžci se hlásí v ORISu.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.