10. 5. 2018 - Krajský přebor škol Hluboká nad Vltavou

 
Ve středu 9.5.2018  se uskutečnilo krajské kolo přeboru škol v orientačním běhu. Hojné zastoupení mělo město  Jindřichův Hradec, které reprezentovali závodníci z Gymnázia V. Nováka, I.ZŠ, II.ZŠ a III.ZŠ. 
Závod byl uspořádán v klidné lokalitě města Hluboká n. Vltavou a za krásného počasí přinesl SJH hradeckým barvám mnoho úspěchů. Tratě byly postaveny s citem ke zkušeným závodníkům, ale měli šanci se s ní se ctí poprat i orienťáčtí začátečníci. Pár chybiček se vloudilo při ražení sběrky, která byla lehce schovaná a některé závodníky už zlákala spíše cílová kontrola, ale to se stává. Z lesa se vrátili všichni v pořádku a pak už jsme si jen užívali žluto-modré řádění na stupních vítězů. 

Z jednotlivců JH se na stupních vítězů objevili: D3 – 1.Beranová Marie, D5 – 1.Kubičková Kateřina, 2.Kopencová Anna, 3.Benešová Michaela, D9 – 2.Kinštová Tereza, DS – 1.Hojná Eliška, H3 –  1.Blažek Vojtěch, 2.Míchal Jakub, 3.Kopenec Šimon, H5 – 2.Blažek Cyril, 3.Beran Jáchym, H7 – 1.Nouza Michal, H9 – 1.Hojný Jáchym, 3.Pobuda Vojtěch, HS – 3.Nosek Jakub. Přidávám samozřejmě i skvělé výsledky Verči Blažkové – D7 2.místo a Kačky Blažkové – D9 1.místo, které dočasně hájily barvy třeboňského gymnázia.
Z družstev si postup do celostátního finále zajistilo družstvo HD7+HD9 z Gymnázia V. Nováka a 6.6.2018 si zaběhnou „Velkou pardubickou“ na dostihovém závodišti v Pardubicích. 
 
Podrobné výsledky jsou k nahlédnutí zde: http://obcb.logici.net/prebor-skol-2018-vysledky/#comments
Obsáhlá fotoreportáž zde 🙂 (*.zip) a nebo zde.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.