16. 8. 2018 - Mapová Zvůle 20.-24.8. (po-pá)+ ODPOLEDNÍ mapové tréninky i pro dříve narozené (út-čt)

Start středečního a čtvrtečního tréninku zde.

Již tradiční prázdninově-mapově-pohodové  soustředění na Zvůli od pondělí – pátku.

Každý den se začíná v 8:30 společným povídáním a zpíváním, ranní hrou a rozcvičkou přímo v kempu Pod hrází.

9:00-10:00 běžecké hry a kondiční trenink

v  10:00 hodin svačina (přinesete si z domova)

– po svačině mapový trenink do oběda

–  čas oběda upřesníme, pravděpodobně ve 12:30, obědy jsou domluvené v kempu, cena oběda 120Kč, objednávají se den dopředu! + symbolických  50,- Kč na dítě a den,  (z tohoto příspěvku platíme mapy, materiál, odměny dětem apod) bude Tereza vybírat na počátku pobytu. Akce je dotovaná oddílem(výše dotace bude rozpočtena podle skutečného počtu účastníků a peníze jim budou vráceny na oddílovém kreditu. 

– po obědě polední pohoda Popolední klid :-))

odpoledne společné hry,  koupání (!za děti při koupání vždy odpovídají rodiče!) a v úterý, ve středu a ve čtvrtek odpoledne pak celooddílový mapový trénink (staví Radek Teringl. Parky. Kuba). Přihlášky v oddílovém přihlašovacím systému. Start cca 16:00.

 Program může být upraven podle aktuálního vývoje teplot 🙁 . Je možné přijet i na část dní, dopředu se však nahlašte  Tereze. S sebou vždy svačiny, buzoly, čipy. Na webu kempu vypadají některá lůžka volná (pouze předběžně rezervovaná), takže pokud chcete i bydlet a nedojiždět,  můžete se pokusit si zajistit i nocleh. Návštěvy ostatních vítány.

Získané zkušenosti a dovednosti si můžete ihned ověřit na navazujícím sobotním (25.8.)  Oblastním mistrovství JČ na klasické trati :-). Přihlášky do  15.8. na oddílovém přihlašovacím systému  .

Hlavní vedoucí, generální ředitelka, organizátorka, trenérka, koordinátorka, informátorka, přihlašovatelka a předcvičovatelka  Tereza (telefon 727 879 268)  (mail:tereza.hojna@seznam.cz ).

 
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.