11. 9. 2018 - Tondův Kufr již v sobotu 15.9. (JH-Choustník=31,4km)


Již tuto sobotu 15.9.  si zajeďte na hrad Choustník ( JH – Choustník =31,4km)

Dětské liga Táborska v orientačním běhu

Tondův kufr

Kdy: 15. září 2018 – sobota
Start: volný – dle příchodu v čase od 14,00 do 15,30 hod.
Kde: Choustník- parkoviště k hradu (silnice Choustník – Mlýny)
Přihlášky: e-mail: ob@obkta.cz , nebo v našem oddílovém přihlašovacím systému (SJH) nebo přihlašovací formulář na těchto stránkách. Přihlásit se je možno i na místě. Pro hladký průběh závodu se prosím přihlaste dopředu. Stačí volnou formou uvést jméno a věk.
Pořádá: OK Střelka 

Tratě:
A – fáborkovaná trať s falešnými kontrolami pro začátečníky a děti (možno běžet s doprovodem). Délka cca 2 km (ORIS: AHDR – doprovod, AL – samostatně)
B – jednoduchá trať pro děti samostatně  (cca od 10 let) a méně zkušené závodníky, postupy jsou vedeny převážně po cestách a jiných výrazných liniích. Délka cca 2 km.
C – těžší trať pro zkušenější závodníky (děti cca od 15 let), dospělé a veterány, postupy jsou vedeny i mimo cesty a výrazné linie. Délka 3-4 km.

Závod je vhodný pro děti a všechny ty, kteří se chtějí seznámit s orientačním během. Závod je možno pojmout i jako zajímavou procházku v lese (rodiče s dětmi).

Startovné: nevybírá se* – dobrovolné
Ražení:  elektronické (SI), půjčení čipu je bezplatné*, mechanické
 Vzdálenosti: start parkoviště k hradu, cíl v prostoru hradu – cca 800 m od parkoviště
Parkování: parkoviště k hradu.
Účastníci do 15 let obdrží diplom a drobné ceny.
Účastníci startují na vlastní nebezpečí.
Účastníci souhlasí s tím, že fotky, videa pořízené na závodech můžou být zveřejněny ve veřejných zdrojích (internet, tisk, apod.).

*registrovaní závodníci orientačního běhu (mimo OK Střelka) přihlášky v ORIS za 40 Kč, zapůjčení čipu 30 Kč – v řádném termínu. Po termínu, mimo ORIS a na místě vše za dvojnásobek.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.