21. 2. 2019 - Jarní jihočeské sprinty a ŠTAFETY, ale také nominační závody LODM

V neděli 24.3. a sobotu 30.3. se konají první dva nominační závody na LODM 2019 – sprinty v Prachaticích Písku a Českých Budějovicích. Přihlášky jsou pro všechny (i nominované) otevřeny v našem oddílovém systému. Startovné pro závodníky v nominačních kategoriích DH12 a DH14 bude hrazeno oddílem SJH.  Na závody se tedy můžete hlásit  všichni mladší či naopak dříve narození.

30. března se na stejném místě (stále v ČB, byť v režii píseckého oddílu) koná (od 14:30) jihočeské mistrovství v (lesních) štafetách (plátce startovného zatím TBD). Bude se nicméně předpokládat, že každý, kdo se přihlásí na dopolední sprint, poběží též štafetu. Pokud někdo nebude chtít štafetu běžet, nechť to napíše do ,,poznámky pro oddíl“. V opačném případě bude nominován do nějaké štafety. POZOR: S ohledem na termín přihlášek bude termín oddílových přihlášek pro závod 30.3. již v sobotu 16.3.!

PS: Pokud by někdo chtěl o víkendu 23.–24.3. (resp. v noci 22.3.) běžet Jarní pohár v Hradci Králové, nechť se ozve Honzovi (nejpozději v pátek 15.3.). Přihlášky případných zájemců budou řešeny individuálně.

PSS: Pro zájemce o účast na letní BOHEMII. Letos v lukrativním terénu Labských pískovců, limit účasti 1500. Přihlášky budou otevřeny 1.3. Zájemci o pokus o přihlášení v první vlně (1.3.) se mohou hlásit do středy 27.2. v oddílovém systému.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. martin :

    Závod v Prachaticích se poběží v Písku.