3. 3. 2019 - Mapový trénink v pondělí 11.3.

Výsledky prvního jarního tréninku jsou k vidění TADY.

První mapový trénink v pondělí 11.3., start otevřen od 15:30. Uzavření cíle nejpozději v 17:15 (v závislosti na svých O-schopnostech tomu přizpůsobte čas svého startu), ihned poté začnou kontroly migrovat. Přihlášky do pátku 8.3. v přihláškovém systému.

Shromaždiště a start: Pod e-on vedením na nejvyšším bodě silnice Horní Pěna – Číměř (vpravo ve směru na Číměř), tj. zde. Sníh/led už tam (snad) prakticky nebudou, lze parkovat přímo tam, případně na druhé straně silnice u asfaltky vedoucí do lesa k Řasám.

Parametry:
A    4 700 m / 90 m    21 kontrol
B    3 450 m / 60 m    15 kontrol
C    2 150 m / 45 m    8 kontrol

Kategorie A a B mají 3, resp. 2 okruhy, které na sebe plynule navazují, cíl jednoho okruhu = start dalšího okruhu. Hned na startu dostanete 3, resp. 2 mapy (vše na jedné A4), systém loňského květnového Moravova lomu. Kódy v popisech budou (snad) odpovídat kódům kontrol v terénu. Nejmenší vzdálenost mezi dvěma kontrolami (z různých okruhů) je 1,5-krát větší než požadují pravidla, ale přesto kontrolujte kódy.

Kategorie C má 2 kontroly na ,,hvězdici“ (po oražení nutno vrátit se na start) a k nim okruh o 6 kontrolách. Obtížnost pouze mírně vyšší než DH10 na závodech, tj. stavěno pro závodníky DH10(N). Ti kteří chodí na závodech sami do lesa by i zde měli zvládnout samostatně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.