12. 3. 2019 - Mapový trénink v pondělí 18.3. – „Okolo Dřeva“

výsledky zde.

Druhý mapový trénink v pondělí 18.3., start opět otevřen od 15:30. Uzavření cíle znovu nejpozději v 17:15 , ihned poté začnou kontroly migrovat. Přihlášky do pátku 15.3. v přihláškovém systému.

Shromaždiště a start: Hřiště u hráze rybníka Dřevo, tj. zde. Při příjezdu od Horní Pěny odbočujete hned za božím mukem doprava (příjezdová cesta není v mapě.cz, ale je tam a ukazuje na ni též dopravní značka „Parkoviště“). Místo si zapamatujte, v neděli 28.4. tam budete pořádat oblastní závod.

Parametry:
A    5 200 m     21 kontrol
B    3 600 m     14 kontrol
C    2 000 m     8 kontrol

Okolo Dřeva poběží pouze A, protože se nám Pěňák poněkud rozlil do kdysi původních rozměrů a pro B by to znamenalo optimální postup po krk vodou :-). I tak, na rozdíl od prvního tréninku nezůstane tentokrát nejspíš jediná nožička suchá. Ne všechny kontroly mají krabičky, hlavně trať B a C. Místo krabiček budou kleště, lampiony snad budou všude.

Obtížnost kategorie C opět pouze mírně vyšší než DH10 na závodech, tj. stavěno pro závodníky DH10(N). Ti kteří chodí na závodech sami do lesa by i zde měli zvládnout samostatně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.