2. 9. 2019 - Pořadatelé INTERKOMPAS 45 (2019)

MOC DÍKY všem (včetně Osmdesátšestce 🙂 ) za pomoc při organizaci Inter kompasu 45 (tři závodní etapy, dva tréninky, jedno O bludiště a tisícovk(y) závodníků).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Jirka :

    Já se připojuji k poděkování všem, kteří se na organizaci podíleli. Celé tři dny proběhly jak v lese, tak na shromaždištích ke spokojenosti závodníků, kteří kromě vlastního technického provedení oceňovali i pohodovou atmosféru celé akce. Obojí je zásluha vás všech.
    Díky

  2. Ivan. :

    No jo,no.Tu 86 mi tam Arnošt/volant všeho/dal schválně,přitom tam byla k mání krásná 77.Já vidím silný oddíl,který je schopen uspořádat i s vlastním občerstvením vše kolem OB.Díky všem,kteří na tom dlouhodobě pracovali a odřeli to hlavní.Zbytek členú/až na pár vyjímek/pracoval bezchybně na svých úsecích ve dnech závodů.Jistě to zopakujeme,ale asi ne každý rok.Ivan.

  3. A ještě jedno z Německa:
    ————————
    Thanks a lot for this nice and beautiful 3 day event. For our club members it was very nice to run at your place. Thanks also for your help and your work. We will come all the time again to you.

    Congratulations to your team and thanks to your team….for this nice, friendly, helpful and great organization. You have a great team.

    See you in the forest.

    Thanks

    Br
    Roland

  4. A další z Brna:
    —————
    Jinak moc děkujeme za krásné závody – byly to naše letošní nejkrásnější.

    R. Doušek

  5. Nejenom stížnosti a žádosti nám chodí na interkompas mail. Zde nejprve jedno české poděkování z Kotlářky:
    ————–
    Ahoj milí pořadatelé,

    Interkompas byl skvělý, moc děkuju za uspořádání a skvělý průběh akce. Konec prázdnin nesu vždy těžce, konec letní lehkosti, ale s Interkompasem to bylo mnohem lepší!

    Přeji vám zasloužený oddych a mějte se pěkně,
    Daniela Illnerová z Kotlářky