18. 9. 2019 - MTBO – MČR družstev na Zvůli

Sympatizanti MTBO (možná zárodek vznikající MTBO sekce?) upozorňují na dva závody ČP v MTBO a MČR družstev v MTBO, které proběhnou v sobotu 12. 10. a v neděli 13. 10. na naší domácí půdě – na Zvůli.

Oba závody ČP odstartují v sobotu (9:30 – middle, 14:00 – sprint) a zúčastnit se jich můžete i jako neregistrovaní v sekci MTBO, a to buď v příslušné kategorii (váš výsledek ale nebude započítán do výsledků ČP ), nebo v kategorii OPEN.

Na neděli je naplánováno MČR družstev s hromadným startem ve vlnách v 10:00. Zúčastnit se může:

  • družstvo ve skladbě MWMWM, tedy tři muži a dvě ženy (jednu ženu je možné nahradit závodníkem kategorie M14). Pokud by bylo složeno z registrovaných členů jednoho klubu ( i v pěším OB), bude hodnoceno v pořadí MČR
  • družstvo ve skladbě MWMWM (kategorie MWMWM200 – Veteraniáda ČR) – tedy tři muži a dvě ženy, všichni příslušníci kategorií 40 a vyšších. Opět v případě, že jsou všichni členové jednoho klubu, budou hodnoceni do Veteraniády.
  • Jednotlivec v kategorii OPEN

Pokud byste měl někdo zájem se zúčastnit, hlaste se v komentářích pod článkem, domluvíme hromadné přihlášení a další podrobnosti. Obzvláště pěkné by bylo, kdyby se nám v neděli podařilo sestavit klubové družstvo. To by bylo možné doplnit i z řad nečlenů, ovšem už bez nároku na hodnocení v rámci MČR.

Jen pro upřesnění – závod družstev není závodem hlídek – jde o štafetu ( s pravděpodobně farstovanými sudými a lichými úseky ), kde sudé úseky jedou ženy a liché muži. Předpokládané časy vítězů lichých úseků jsou 35 minut, sudých úseků 25 minut.

Rozpis závodu najdete zde: Rozpis

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Anonym :

    Ahoj,
    tak bohužel další bikeři se nenašli, takže nás bude 7. Beranovi jsou přihlášeni i na sobotu, ostatní na neděli.
    Máme tedy jedno družstvo v kategorii MWMWM200 a do soupisky jsem to uvedl takto:
    1. rozjíždí Parky, 2. Marta, 3. Jirka M., 4. Jana B. a 5. finišuje Pavel B.
    Pokud byste k tomu měli nějaké výhrady nebo připomínky, do dnešní půlnoci můžu soupisku ještě upravit. Tišší jsou přihlášeni na neděli v kategorii Open.

  2. Jirka :

    Ahoj,
    zatím máme na neděli jedno družstvo kompletní a načaté druhé družstvo. Hledáme ještě dva muže a jednu ženu – ideálně nad 40 let, ale není podmínkou. Zatím jsme tedy v této sestavě: Pavel Beran, Jana Beranová, Parky, Marta Jelínková, Martin Tichý, Jana Tichá, Jirka M.
    Pokud nejedete v neděli na Vodňanského kapra a máte chuť vyzkoušet MTBO, dejte vědět co nejdříve. Poslední termín přihlášení je už tuto neděli!

  3. Tišší :

    Nedele
    Martin a Jana
    doplneni druzstva nebo open

  4. Jana Ber. :

    Ahoj. Já i Pavel máme zájem na oba dny. Berani. Dík,