16. 8. 2016 - Nominace Vysočiny na štafety 17.-18.9.

V Komentářích podrobnosti o dopravě, zainteresovaní koukněte na to!
Finální nominace zde: po kategoriích po oddílech
Info od Aleše Petráčka (SJI), vedoucího KCTM Vysočina: v přílohách (nominace po oddílechpo kategoriích) najdete předběžnou nominaci na závody ČPŠ, které se konají 17. – 18. 9. v Košíkově u Velké Bíteše. Jedná se o poslední test před MČR štafet a klubů 8. – 9. 10. 2016, takže je účast nominovaných důležitá (= povinná :-) ). Finální nominace na MČR bude ještě reflektovat podzimní výsledky v závodech jednotlivců, ale účast na štafetových závodech je základem, protože tentokrát speciální soustředění pořádat nebudeme.

Důležité pokyny:
1) Doprava – individuální v rámci oddílů, autobus nezařizujeme
2) Ubytování – primárně nezařizujeme, oficiálně v Brně nespíme; lze ovšem vznést požadavek na zajištění noclehu v tělocvičně (např. SJH) – v takovém případě mně napište (kdo se neozve, zařizuje si spaní sám)
3) Odpolední sprint v Brně – KCTM se neúčastní, zájemci nechť se přihlašují v rámci oddílů
4) Sraz na shromaždišti – v sobotu i neděli nejdéle do 9:00 hodin
5) Náhradníci – pro každou kategorii je uveden zároveň také náhradník; náhradníky prosím, aby byli ve střehu a počítali s uvedeným termínem, kdyby někdo odpadl; díky za pochopení
6) INFO  prosím všechny nominované, aby se mi ozvali na tento mail alespetracek@seznam.cz a potvrdili svou účast do 29. 8. 2016; pokud by pak v průběhu nastaly nějaké komplikace (nemoc apod.), tak napište také. Mobil 607 546 832.
Stránky závodů zde.
Pozn. pro náš oddíl: nutno se domluvit na dopravě dětí vlastními auty a na ubytování. Návrhy – spolu se souhlasem s nominací – pište prosím co nejdříve (do Komentářů).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Milan D. :

    Odjezd na štafety je v sobotu i v neděli v 7.00 od MŠ pod gymplem. Pokud by ještě někdo řešil dopravu individuálně, prosíme o informaci. Příjezd do JH asi mezi 14-15.hodinou.

  2. Kubákovi :

    Díky. V sobotu odvoz nevyužijeme, v neděli uvidíme.

  3. MilanD :

    Doprava dohodnuta. V sobotu pojede Olda, Petr a já. V neděli pak místo Oldy pojede Tereza. Počítáme s nominovanými dětmi plus Eliška a Janina. Odjezd bude v sobotu i v neděli ráno od školky pod gymplem, časy ještě upřesníme.

  4. Ivan :

    Pokud bude zájem,tak Ivan dává k dobru svých 14 let navíc a stejně tolik ztráty na svém úseku,kterou další dva mlaďoučcí borci snadno doženou/Lojza,Péťa,Milan H.,Vláďa ../ve špičkové štafetě H 180.Tak se hlaste.

  5. Jíťa Novotná :

    Jíťa Novotná jede

  6. Olda :

    Aneta by jela. Problém vidím s dopravou, resp. asi bych byl schopen zajistit jeden den tam a zpět, nejlépe sobotu. Pokud by byla možnost si něco v sobotu zaběhnout (pro mne) pak bych to bral.

  7. Kinštovi :

    Terka pojede. I když jsem ji teda v nominaci našel pouze v kategorii a ne v oddílu. V sobotu můžu dovézt i odvézt, budu mít 2 volná místa, v neděli sloužím. Ahoj David

  8. sosjh :

    Omlouvám Vojtu – v uvedeném termínu má krajské skautské jamboree. Michal Pobuda

  9. Petr :

    Verča i Katka pojedou. Nabízím volná místa v autě na sobotu i neděli a hlásím se k Milanovi do štafety.

  10. Kubákovi :

    Nela jede.

  11. Martina :

    Kristýnka nepojede, takže předáváme štafetu Jindře.

  12. Arnošt :

    Jindra – náhradnice může jet oba dny, bude-li potřeba. Potřebuje však dopravu, já v tento víkend budu v Belgii.

  13. Jarda :

    Jáchym pojede na oba dny, stejně jako Eliška (hostuje ve štafetě OSN). Nabízíme dopravu v neděli (vzít někoho zpět, případně i tam). V sobotu nemůžeme. T+J Hojní

  14. Milan D. :

    Potvrzuji účast Káji v So i v Ne.
    Já nabízím dopravu 2-3 osob klidně po oba dny, pokud budu mít vždy nějaké oddílové partnery do štafety. Jinak předpokládám, že se jako řidiči nějak na každý den prostřídáme. Nezúčastníme se ale sobotního odpoledního sprintu v Brně a po štafetách pojedeme zpět do JH!!