28. 2. 2020 - Filipova Huť 2020

28.2.2020

Poslední instrukce před odjezdem na expedici Filipova Huť. V sobotu je možný nájezd na chatu od 15:00. Respektujte prosím tento čas a nesnažte se obsadit parkoviště dříve – je malé a pokud se tam potkáme s předchozími obyvateli, vznikne dopravní kolaps a konflikt. Kapitánem je v první části týdne Parky, který převezme klíče. Bude mít také k dispozici tabulku rozdělení do pokojů.

Včera napadlo 15 cm čerstvého sněhu, dnes 20 cm, stav sněhové pokrývky je tak 30-90 cm, upraveny byly alespoň některé trasy (Březník, Černá Hora, Tříjezerní slať,…), tak doufejme, že to za sobotu neroztaje. Skol.

22.2.2020

Dnes byly strženy z oddílových kreditních účtů jednotlivých účastníků příslušné částky. V tabulce najdete rozdělení účastníků do pokojů. Toto rozdělení prosím při příjezdu respektujte. Podrobné pokyny k příjezdu, parkování… budou zveřejněny na začátku příštího týdne. Jenom připomínám, že na chatě nejsou k dispozici lůžkoviny. Je tedy nutné přivézt si vlastní peřiny, nebo spacáky.

25.1.2020

Přestože se sice ještě několik odvážlivců přihlásilo, došlo i k odhlášením, takže ceny zůstávají stejné, jako byly spočítány původně. Tabulka je tedy nyní zamčená, úpravy už nelze provádět, je možné pouze přidávat případné další zájemce. Částky tam uvedené jsou platné. Zkontrolujte tedy prosím, zda máte na oddílovém kreditním účtu dostatek peněz, protože vám odtud bude k 15.2. cena za pobyt stržena.

Předběžně přihlášené účastníky, kteří si účast rozmyslí prosíme, aby se nejpozději do pátku 24.1. odmazali z přihlašovací tabulky. Údaje v této tabulce k 24.1. budou považovány za závaznou přihlášku. Další pokyny čtěte dále (upřesnění celé procedury provedeno 21.1.).

Podle současného stavu přihlášek vychází ceny takto:

  • Příjezd dospělé osoby: 200 Kč
  • Cena za noc: 270 Kč

V případě vzorové rodiny Hustníků tedy: 2 x 200,- příjezd dospělých + 7 x 270,- nocleh = 2290 Kč

Ceny byly stanoveny pro nejhorší možnou variantu a není vyloučené, že budou po 24.1. mírně upraveny směrem dolů v případě, že se dohlásí další milovníci bílé stopy. Jednotkové ceny zveřejněné po 24.1. nebudou vyšší než uvedeno výše a budou konečné (bez ohledu na počty později přihlášených nebo odhlášených). Po jejich uhrazení budou nevratné bez ohledu na skutečnou přítomnost na expedici.

Oproti loňsku dojde letos ke změně v systému platby. K 15. únoru budou přihlášeným nevratně strženy příslušné částky z oddílových kreditů. Prosíme, nadotujte si do tohoto data své kredity. Nečleny oddílu prosíme o zaslání příslušné částky do 15.2. na oddílový účet 2000045988 / 7940. Do zprávy pro příjemce uveďte svoji identifikaci + „Filipka“.

Po 24. lednu až do 15. února je také možné se ještě přihlašovat (ale raději se rozhodněte do 24.1.). Po 15. únoru přihlášky už pouze zcela výjimečně (garantované pouze přenosné lůžko v kotelně s povinností pravidelně přikládat). Po 15.2. bude provedeno rozdělení účastníků expedice do jednotlivých kajut. Snahou bude zcelovat rodiny a ty s malými dětmi umístit do ménělůžkových kajut (při zachování nerovnosti počet lůžek ≥ počet účastníků včetně kojenců). Vyšší preference při přidělování luxusnějších kajut mají dříve přihlášení. Opozdilcům bude nabídnuta možnost ustlat si v salůnu pod pianem.

Skol

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. K dotazům čtenářů:
    * Na každé mimino bude alokována minimálně jedna postel, pokud to vyjde, tak i dvě postele (rodiče s miminem umístění ve 4 lůžkovém pokoji).
    * Nejedeme do penzionu, neplatíme na základě počtu obsazených postelí. Platíme pevnou částku za celou chatu. Cena odpovídá podílu na „záboru životního prostoru“.

  2. Anonym :

    Přidávám se k Helče, celková cena za pobyte mne překvapila. Mimino, které má vlastní postýlku platí stejně jako dospělý? Tak to se nám ještě nestalo. Účast ještě promyslíme. Míša Kučerová

  3. Anonym :

    A ještě druhý dotaz, v případě, že sníh nebude a polovina lidí na pobyt vůbec nedorazí, tak cena bude stále stejná, nebo se bude navyšovat, díky za info. HN

    • Anonym :

      Odpovím si sama, navyšovat se nebude, bude to strženo z účtu před začátkem akce, sorry, nečetla jsem pozorně…H.

  4. Anonym :

    Zdravím, opravdu mají za noc platit i děti, kterým je 1,5 roku? Bez nároku na vlastní lůžko? Díky za odpověď. Pokud ano, tak my, Kučerovi a Skokovi naši účast ještě promyslíme. Díky. Helu Novotná