2. 2. 2020 - Registrace 2020, prodlouženo do 9.2.!

Možnost zaregistrovat se do oddílu pro rok 2020 běžným způsobem (= samostatně v oddílovém přihláškovém systému) prodloužena do neděle 9.2. Další registrace poté již zcela výjimečně a potenciálně s nutností uhradit vyšší náklady za opožděnou registraci v ČSOS!

V oddílovém přihláškovém systému byla spuštěna registrace členstva na rok 2020 (s termínem 31. ledna)! Strukturu a výši členských příspěvků naleznete v tomto dokumentu. Před vlastním zaregistrováním je nutné navýšit svůj oddílový kredit zasláním příslušné částky na oddílový účet 2000045988 / 7940, do poznámky k platbě uveďte KREDIT [jméno (rodiny)]. Pozor, zaslané platby jsou do oddílového systému přenášeny ručně (díky, Lenko) a nikoliv v on-line režimu 24/7. Proto prosíme, s platbou příliš neotálejte a v zájmu hladkého průběhu dalších administrativních kroků (svazová registrace atd.) dodržte termín 31. ledna.

Pokud někdo z nových členů ještě nemá přístup do oddílového systému nebo někdo zamýšlí zaregistrovat nového člena (své rodiny), který v systému není zaveden, pište Honzovi (be_ja[aaa]seznam.cz). Následně nutno vyplnit též oficiální papírovou přihlášku do oddílu (zajišťuje Katka, pobudova[aaa]gmail.com).

Kromě registrací se mohou nadšení závodníci v oddílovém systému již i hlásit k tradičnímu jarnímu závodu Velikonoce ve skalách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.