23. 2. 2024 - Sezóna 2024 za dveřmi, přihlášky na závody – instrukce

Sezóna 2024 se nezadržitelně blíží, čtěte prosím instrukce k přihlašování na závody (včetně drobných změn oproti letům minulým).

Liga Vysočiny, JČ žebříček, Dětská liga Táborska: přihlášky přes SOStém. Dodržujte termíny – obvykle pátek o týden a den až dva před závodem. Přihlášky po termínu směřujte na Petra Bl. (Liga Vysočiny a JČ žebříček), resp. na Arnošta (Dětská liga) – může podléhat zaplacení vyššího startovného z vaší kapsy/kreditu.

Prosíme, nehlaste se na závody „do zásoby“, případně se včas odhlašujte, pokud zjistíte, že nepojedete. Je škoda platit za vás startovné na závodech, na kterých nebudete a důvodem vaší neúčasti není nemoc/zranění/vazba/…

Oficiální vícedenní závody (letní kromě IK50 + O-Tour): přihlášky směřujte na Petra Bl., vždy nejpozději 3 dny před jednotlivými termíny přihlášek. Úhradu startovného z oddílového účtu zajistí průběžně též on a současně strhne příslušnou částku z kreditu. Nikam nic neplaťte, pouze si hlídejte výši svého kreditu a doplňujte platbou na oddílový účet.

Žebříček B – Čechy: přihlášky směřujte na Arnošta, vždy nejpozději 3 dny před jednotlivými termíny přihlášek. Úhradu startovného z oddílového účtu zajistí průběžně též on a současně strhne příslušnou částku z kreditu (u členů s nezávodnickým členstvím).

Termíny pro přihlášení pro ty, kdo chtějí zajistit společné ubytování (zatím jarní část sezóny): (i) 1.3. pro ŽB 27.-28.4. (SJC), (ii) 1.4. pro ŽB 1.-2.6. (LPU), (iii) 28.4. pro ŽB 22.-23.6. (ONO). (Hrazená) doprava zejména mládežníků bude koordinována (Arnošt & Co.).

Žebříček A, MČR: přihlášky směřujte na Petra Bl., vždy nejpozději 3 dny před jednotlivými termíny přihlášek. Případnou společnou dopravu a ubytování koordinuje PetrN.

Jiné závody: Chcete-li se zúčastnit jiného než výše uvedeného závodu a přihlášky jsou přes ORIS, kontaktujte Petra Bl.

Námi pořádané závody: Přihlášky výhradně přes SOStém.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.