8. 11. 2021 - Poslední KUFR 2021

Jak již bylo dříve avizováno, oddílový Poslední KUFR se uskuteční v sobotu 27.11. v okolí Potočné s centrem ve Stodole u Majdy. Příjíždět lze po 11. hodině. Ve 12:30 je nutno být připraven k „odstartování“, které proběhne nejprve prostřednictvím rozpravy (vysvětlení pravidel atd.) a následným společným přesunem na místo ostrého startu. Počítejte s cca dvěma hodinami pobytu v terénu, držení buzoly výhodou, oblečení dle aktuálního počasí a plánované rychlosti pohybu. KUFR lze absolvovat též formou procházky po lese, vhodné i pro nejmenší členy v doprovodu rodičů. Ti, kdož chtějí být hodnoceni v nejprestižnější soutěži roku, čipy s sebou (platí i pro malé děti). Obvyklé množství oddílových čipů bude k zapůjčení.

Po sportovní části bude na účet oddílu připraveno občerstvení: guláš, bůček, obložené talíře (+ možná ještě něco dalšího) a obvyklé tekutiny (čaj teplý, pivo studené, atd.). Nad občerstvením lze setrvat až do pozdních nočních hodin (od jistého okamžiku není vyloučena nutnost hradit konzumaci z vlastní kapsy :-). Členové oddílu se schopností hudební produkce, prosím, přineste své nástroje. Zpěváky snad doplníme na místě.

K dispozici bude též sprcha s převlékárnou (volný apartmán se sprchovým koutem s kapacitou 2 osoby).

Přihlášky v SOStému. Rodiče malých dětí, přihlašte dítě a do poznámky připište, kolik ošetřovatelů bude s dítětem na místě. Jak kvůli tisku map, tak kvůli zajištění přiměřeného množství občerstvení, prosím, dodržte termín přihlášek, kterým je neděle 21.11..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.