10. 6. 2013 - NE – Přebor oblasti Vysočina, 12.LV

Chatový tábor v Budislavi byl centrem PO na klasické trati. Bylo nádherné /až moc?/ počasí a nás tam byl plný autobus /46/. Pořadatelé z oddílu CHT připravili opravdu kvalitní závod, který nás pěkně prověřil. Stačí se podívat na časy. Tratě byly kvalitní, opravdová klasika se střídáním dlouhých a krátkých úseků. Volba na těch dlouhých nebyla lehká a mnozí jsme si nadávali, do čeho jsme se pustili. Terén se totiž střídal a byl velmi zrádný. Od krásně průběžného lesa s jasnými orientačními body i dobře čitelnými skalkami a terénními tvary až po zabušený podmáčený les s množstvím stružek a podrostu, o průchodnosti raději nemluvě. Mezi cca 300 závodníky jsme se ale neztratili a mnohokrát stáli naši borci na bedýnce:
D10: 2.Jindra. D10N: 3.Míša. D12: 1.Káťa /víkend se jí vydařil/, 2.Terka Kinštová. D16: 2.Domča. D18: 2.Bára. D35: 2.Iva. H10: 2.Kája, 3. Tom Vaněček. H10N: 3.Vojta Sviták. H21D: 1.David Kinšt, 3.Roman Vaněček. H65: 1.Ivan. 

Smůlu měla Eliška,naše i krajské želízko v nedalekých vrcholových závodech.Snad se jí bolístka zahojí.Podívejte se na výsledky v ORIS a také na mapy www.obpostupy.cz  a porovnejte s ostatními borci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.