30. 9. 2013 - MČR štafet a družstev – Jablonec /Břízky/

Poslední vrcholové závody roku 2013 měly vynikající sportovní úroveň i atmosféru. Výborné mapy /snad až na cestu – stopu v „pytlíku“/ i tratě. Pořadatelům patří jen dík a uznání. Vše klapalo a počasí bylo na běhání výborné. Nás na MČR závodilo 18 /někteří poprvé/a vedli jsme si dobře. Postavili jsme štafetu dorostenek /18./, žen/29./, dvě štafety H135 /22.,42./ a v NE pak družstvo DH225 /26./ a dvě družstva MIX /15,16/. Navíc do žákovského družstva oblasti byli nominováni tři naši dobří borci /Vojta, Káťa, Eliška/ a přispěli k pěknému 10. místu. Trenér Honza sestavil štafety tak, aby byly zejména v MIX až do konce vyrovnané a souboj byl napínavý /splnilo se/. Také „hecování“ mezi oddíly přimělo závodníky k urputnému boji o pořadí. O recesi na posledním vrcholovém závodě nebývá nouze a tak jsme mohli vidět závodníky s vrtulemi, hopíky i jiné. Údajně prý byla vidět /jak by mohla?/ i jedna neviditelná závodnice, ale o tom nic nevím. Tak máme září s vrcholovými závody úspěšně za sebou a pro celý oddíl již v SO pokračuje Liga Vysočiny 2013 závodem JHB /Orlovy/. Tak do toho!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Alok :

    I’m thinking about moinvg and seeking out art/live music that I can take part in as well as a community that enjoys this kind of activity any ideas you have about where to live/what to do would be great.

  2. Jarda :

    Potvrdilo se, co už víme – na nejlepší až na občasné výjimky nemáme, ale v pásmu průměru se nemáme za co stydět. Běháme pro radost, že … a hlavně že jsme v DH225 porazili Jihlavu! :-)Jinak závody to byly skutečně parádní.
    P.S.: velká škoda DISKu Elišky ve vysočinské štafetě D14 (nevšimla si, že jí nepípla první kontrola…) – stálo je to stříbro. Třeba za rok 🙂