13. 10. 2014 - M ČR a Veteraniáda štafet a družstev – 3x bedna

Přímý odkaz na televizní záznam a připomenutí veleúspěšného víkendu :-)).
Přejeme  příjemný  zážitek s obrazovkou České televize.

Plzeňáci bezchybně pořádali poslední a velmi prestižní mistrovské závody. V sobotu proběhlo M ČR štafet dorostu, dospělých i veteránů. Kromě toho i největší závod tříčlenných štafet žactva roku 2014, který byl poslední prověrkou formy jednotlivců před nedělním závodem družstev. Náš oddíl „dodal“ do štafet oblasti Vysočina sedm členů /z 16/ a všechny štafety žáků si vedly výtečně. Postavili jsme i štafetu žen, veteránů a mix. Z výsledků: HD12/55/: 3. Vysočina 1 /Nechanický, Jáchym, Mareček/, 14. Vysočina 2 /Terka, Sobotková, Káťa/. D14 /20/: 3. Vysočina /Nechanická, Eliška, Zrníková/. H14 /23/: 11. Vysočina 1 /Čech, Koudy, Vojta/, 19. Vysočina 2 /Poláček, Foltýnová, Vojta P./. D18 /34/: 19. SJH /Perča, Domča, Parča/. D21 /34/: 29. SJH /Míša, Jana, Bára/.
H165 /12/: 10. SJH /Milan H., Ivan, Olda/. MIX /76/: 41. SJH /Iva, Iveta, Jarda/.
Neděle – M ČR družstev. Nás nejvíce jako klub zaměřený na mládež zajímal mistrovský závod oblastních družstev žactva. Tam jsme měli svá želízka v ohni a mysleli jsme jako trošku podceňovaní dost vysoko. Po štafetách jsme už viděli, že to půjde. Možná, že se docela vyplatila chybka několika minut při předávce štafety dívek v HD12 – jinak by byly velmi vysoko a upoutaly pozornost. Takto zůstaly neznámé a popletly i zkušeného hlasatele, který v závodě družstev na čtvrtém úseku u divácké kontroly hlásil „Kinštová první, to nemůže být pravda… a je to pravda!“. Všichni členové družstev podali dobré výkony a patří jim díky stejně i jejich trenérům v oddílech i oblasti. Postavili jsme i družstvo veteránů HD225 a MIX. Z výsledků: Žactvo /37/: 2. Vysočina 1 /Petr Čech – Klárka Nechanická – Honza Nechanický – Terka Kinštová – Káťa Blažková – Šimon Mareček – Eliška Hojná – Vojta Veselý/, 16. Vysočina 2 /Tomáš Poláček – Adéla Zrníková – Vojta Pobuda – Klárka Sobotková – Tereza Starková – Jáchym Hojný – Eva Foltýnová – Tomáš Koudelka/. HD225 /46/: 29. SJH /Honza – Iva – Milan H. – Terka – Parky/. MIX /26/: 12. SJH /Bára – Ivet – Jana – Kuba – Míša/.
Počasí bylo nádherné, mapa dobrá. Terén kopcovitý s mnoha kameny, náročný na pozornost. Tratě citlivě postavené. Takže spokojenost se vším. Bližší výsledky na ORIS.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Milan D :

    Je to moc hezký pohled. Blahopřeji a děkuji.