18. 1. 2016 - Sněhulák, závod č.4 – Roudná

„Konečně“ Sněhulák v bílém. Kdo nejel, může litovat. 41 závodníků /našich 12 – dost odlákal předplacený spinning i počasí/ přivítal vytopený sál OÚ, a to dokonce s občerstvením. Závod samotný byl pěkným proběhnutím v rovinatém terénu, citlivě postavený s jasnou koncovkou, která byla ve skutečnosti mnohdy jasnější, než jeden viděl v mapě. Takže se vyplatilo běhat i rovně, nebo jen s malým oběhnutím, velká cestovka se nevyplatila /poznal jsem pozdě/. Počasí bylo na běhání docela slušné a sněhu v lese až tak mnoho nebylo. Slušně průběžný terén mile překvapil. V dresu SJH se po dlouhé době objevil Pavel Jarčevský /Páša/ a pokud potrénuje, tak bude silnou veteránskou posilou štafet i družstev.
Umístění na velké bedně: Kat.A: 3. Tomáš, 5. Honza, 6. Péťa ml. Kat.B: 3. Páša, 5. Lenka Kovářová.
Celkově po čtyřech závodech: Kat.A: 1. Tomáš. Kat.B: 6. Kačka. Kat.C: 2. Verunka.
Pozn.: oddíl SJH by přivítal, kdyby další závody byly /jako tento/ zaměřeny na trénink orientačních návyků užitých v závodech. Srandičky a staré mapy vůbec nevadí, ale hlavní musí být OB.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. KUBA :

    Pášu musíme rychle zaregistrovat za náš oddíl, než nám ho někdo (SJI) přetáhne do své štafety. Takový talent nemůžeme nechat bez povšimnutí. 🙂