12. 6. 2016 - MO na klasice, Zlatomlýn 11.6.

Na části mapy loňských žebříčkových závodů, ale z jiné strany se konalo letošní vysočinské mistrovství na klasické trati, pořádané TTR za účasti JM oblasti, v příjemném „běhacím“ počasí. Centrum závodů v rekreačním zařízení Zlatomlýn u Opatova bylo možná zajímavé vodopádem a blízkým (značně zkaleným) rybníkem, ale mělo tu chybu, že na start i z cíle bylo hodně daleko (součet obou cest byl tak pro některé kategorie delší než trať sama 🙂 ). Terén celkově málo zajímavý a tratě poměrně hodně „middlového charakteru“, kdy u kontrol často rozhodovala spíše těžká dohledávka než volba postupů (ne že by tam vůbec nebyla), převažovaly porostové kontroly – v daném terénu však stavitel moc jiných možností neměl a tak mu patří uznání. Nám se celkem dařilo (samozřejmě, jak kterým 🙂 ), i když jsme předtím trénovali vrstevnice 🙂 Z výsledků:
D10N: 1. Anička U., 2. Anička K., 6. Denisa B., D14: 1. Katka Bl., D16: 3. Eliška (nicméně MVys. – za závodnicemi JMO), D18: 1. Domča, D21C: 3. Jana B., D45: 4. Tereza, 5. Jana T.
H10N: 1. Cyril Bl., 6. Tomáš P., H14: 5. Jáchym, H16: 1. Tomáš K., 6. Kuba N., H45: 3. Honza B., 4. Parky, 5. Milan D., 6. Petr N., H 65: 3. Ivan
Jarda
P.S.: fotky budou později – nestíhám…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.