20. 9. 2016 - ČP štafet+ŽA sprint. Košíkov, Brno

Aby nezapadlo. Tři vrcholové závody ve dvou dnech byl jistě velký „záhul“pro ZBM, ale zvládli to se ctí. Ve štafetách v žactvu soupeřily oblastní výběry a za náš oddíl byli nominováni spolehliví a kvalitní borci na které bylo spolehnutí nejen výkonem. Dvě naše mlaďoučké dívenky nastoupily v klukách a tam uspěly. Klobouk dolů. Oddíl /SJH/ reprezentovala pouze štafeta řidičů – s mladíkem Oldou v So v H105 a s „předdědkem“ Honzou v Ne v H135. A to výborně. Škoda, že oddíl tyto blízké štafety /kromě žactva/ spíše ignoroval. Snad to na M ČR štafet a družstev napraví. Na závodech jsem /nerad/ nebyl a tak o průběhu snad doplní příspěvek někdo jiný – byl napínavý /to jsem viděl i na PC/. Oblast Vysočina má velmi silné starší žactvo a zatím“neurovnané“ mladší – tam mají trenéři oblasti ještě nejasno. Z nejlepších výsledků /velká bedna/:
SO ČP štafet: H12: 6. Vysočina /Prášil, Kája, Orany/. D14: 4. Vysočina 1 /Kačka, Starková, Terka Kinštová/. H14: 3. Vysočina 1/ Nechanický, Jáchym, Mareček/. H105: 5. SJH /Olda, Milan, Petr Blažek/.
SO ŽA sprint: jen dva zástupci. D12C: 12. Nela /pěkné/, D21E /23. Jana /dobré bodíky/.
NE ČP štafet: D12: 6. Vysočina /Srbová, Jíťa, Stoklasová/. D14: 3. Vysočina 1 /Terka, Sobotková, Kačka/. H14: 1 .Vysočina 1/ Jáchym, Nechanický, Mareček/. H135: 3. SJH /Honza, Petr Bl., Milan D./.
Dobře bojovala i Eliška v dresu OSN/14.a 6./
Bližší výsledky na ORIS.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.