26. 9. 2016 - Dvě oblasti ve Studnicích – příprava na M ČR

Nejen závodníci dvou oblastí, ale i spousta jiných borců z ČR využila tento závod k přípravě na vrchol sezóny, který proběhne nedaleko. Účast se blížila téměř nároďáku – 821/52 našich. Terén byl typicky vysočinský s všehochutí. Od protivné a těžce běhatelné kamenité podložky přes slušně průběžný les až k hustníkům s množstvím stružek. Stavitelé tratí postavili kontroly na jasných místech a závod tak moc extra orientačně obtížný nebyl. Větší roli asi hrála fyzička, ale zabloudit se dalo /viz mezičasy/. My jsme se jako obvykle neztratili a oddíl se prosadil. Naše mládež byla vidět v pěkných dresech nejen na shromaždišti, ale i na stupních vítězů. Aby forma/i zdraví/ ještě alespoň těch 14 dnů vydržela. Zázemí bylo výborné. I Vláďa byl spokojen s výběrem a kvalitou buchet. Z výsledků /do 6/:
D10N: 3. Deniska Bub. D10: 3. Míša, 6. Zbyňka. D12: 1. Nela /konečně bez velké chyby – pěkný, vyrovnaný výkon/, 5. Jíťa. D16: 1. Eliška, 2. Kačka /má na to, ale zraněná tlapka/. D35: 6. Iva.
H10N: 4. Parky ml. H12: 2. Kája. H16: 5. Koudy. H45: 1. Parky. H65: 3. Ivan. HDR: 6. Toník Beran. P: 3. Jirka Míchal /a už pomalu do své kat./.
Dobrou formu je třeba využít nejen na M ČR na klasické trati, ale také na M ČR štafet a družstev. Vidím, že je postaveno družstvo dospělých, tak se přidejte i ostatní – buď do mistrovských kategorií, nebo i mezioddílových prestižních mixů. Závodníků máme dost a přece se nenecháme zahanbit nějakou CHT, nebo SJI!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.