16. 11. 2016 - KUFR 2016 bude!! 2.12.2016!!

V uvedeném odkazu máte místo startu a cíle Posledního Kufru (poblíž Dolní Pěny).

Malá nápověda do předstartovní přípravy: na mapě si povšimněte  záhadného kosočtverce v blízkosti startu a cíle. Jedná se o tajemstvím opředený  výtvor úplně pomatených organizátorů Posledního Kufru a bydliště masožravého Minotaura (podle starořecké pověsti každoročně v bludišti mizí sedm mladíků a sedm dívek  🙁 ). Tak kolik to bude letos?  Théseus měl nit a chytrou princeznu Arianu. Vy máte pouze mapu a čip, kdo přežije, ten vyhraje?

Po závodě se koná VALNÁ HROMADA  oddílu, takže si rezervujte čas i na (pod)večer. Začátek v 18:00. Místo konání restaurace v Zahradním centru v JH. Parkoviště přímo u centra. Vstup do restaurace bočním vchodem, bude z parkoviště značeno.

HLEDÁ SE KUFR!  KDO MÁTE DOMA POSLEDNÍ KUFR Z POSLEDNÍHO KUFRU 2015??

Již tradiční „závod“ s NEtradičním průběhem a tradičním zakončením orienťácké sezóny bude již v pátek   2.12.2016.

Podrobnosti budeme zveřejňovat postupně, ale již nyní se hbitě, střelhbitě  přihlaste v našem přihlašovacím systému. Ani na POSLEDNÍ KUFR to nenechte na poslední chvíli!  :-).

Je připravena  jedna trať pro všechny (mladé, staré, mladší, starší, malé, velké, pomalé, rychlé, zdravé i chromé),.  Startujeme postupně,  jak kdo přijde (spíše přijede, počítejte s autem). Určitě běžíme (chodíme)  s čipem (v omezeném množství i zapůjčíme). Mapa nebude (teda nebude vodovzdorně upravena). Start prvního odvážlivce cca v 15:30, start posledního risk milujícího hazardéra (asi již s čelovkou) v 17:09. Směrný  čas vítěze dle stavitele  trati od 12´až 60´. Garantuje vám, že si určitě pobloudíte 🙂 . Místo shromaždiště zveřejníme později. Na shromaždišti je pouze provizorní parkoviště a provizorní přístřešek (bez světla a elektřiny).  Po doběhnutí se můžete postupně přesunout na Valnou hromadu oddílu, která vypukne v 18:00.

Na setkání se těší pořadatelé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Berani :

    Nepodařilo se mi přihlásit přes systém, protože jsem neměla kladný stav rodinného účtu – to již napraveno jen jsem prošvihla časový limit, snad nebude vadit když dorazíme, třeba i tak? 🙂 Takže Beranovi 3-4x.

  2. Vláďa N. :

    Odpolední bloudění letos s Jakubem vynecháváme /s lítostí/ v 18 hodin se však dostavíme na místo určení ZC. Vláďa a Jakub

  3. martin :

    To si přímo říká o GPS tracking.

  4. Olda :

    Právě jsem nás chtěl nahlásit a systém mi píše, že jsme bez peněz – tak se to pokusím co nejrychleji napravit 🙂

  5. sosjh :

    Přijďte, budeme se těšit 🙂

  6. Marta :

    Ahoj Kubo,vůbec netušíme, co nás čeká, pro nás to bude premiéra, ale těšíme se. Dorazím se oběma dětmi. Zatím nemáme přihlašovací údaje.Děkuji za přihlášení.Marta J.

  7. sosjh :

    Ahoj, Tom Koudelka nedorazí, má jinou akci na celý víkend a já také nemůžu, protože ho tam vezu. Domluvím se pak s náčelníky osobně. Mamka Koudelková

  8. sosjh :

    Ahoj, nemám přihlašovací heslo a tak se hlásím na poslední chvíli tradičně netradičně na tradičně netradiční poslední kufr, prosím 2x a zase budu tradičně kufrovat 🙂
    Dana

  9. Jarda K. :

    Sím, kufr mám doma já 🙂 Přinesu 2.12.