19. 12. 2016 - Šumná Šumava aneb Filipova (c)Huť (7.1.-14.1.2017)

Tak POZOR změna (napadne sníh, napadne hodně sněhu!!!). Norové hlásí doopravdy norsko-zimní počasí. Chata se skoro naplnila (ještě jsou nějaká místa), viz. přihlašovací  tabulka. Nouzové noclehy pro na sníh nevěřící klavíristy jsou možné a  klavír je  ještě volný (s sebou karimatku!!!).  Chatu znáte, takže nemá smysl psát nějaké dlouhé pokyny o pantoflích a vybavení kuchyně. Příjezd prvních v sobotu kolem oběda, chatu si přebírám já. Odjezd organizuje Petr a Martin. S sebou všichni spacáky nebo deky, na chatě jsou jenom prostěradla. Před příjezdem si naplňte  vaše kredity na účtech SOS JH, platby za pobyt budeme strhávat z kreditů (platné ceny viz dole), to platí i pro nouzové klavíristy, pište se tedy i do tabulky, ať máme přehled (Hanka).

SKOL (ho).

Díky Kuba.

_________________________________________________________________________________

Kdo má chuť na Filipovu Huť, tak POZOR  změna (napadne sníh), takže  již od soboty 7.1.2017  až  do soboty 14.1.2017  soustředění na Filipově (c)Huti na nabírání  km a  Lesní moudrosti  (pro někoho již shazování kg). Máme objednanou a platíme si celou chalupu (kapacita 25 lůžek + přistýlky na sedm nocí). Takže se můžeme v pohodě všichni vystřídat. Platba za příjezd  200,-Kč za dospělou osobu, příjezd dětí (mládeže) zdarma, nocleh všichni á 150,-Kč/noc (přistýlka pod klavírem??). Přihlášky na jednotlivé pokoje  + kalkulace pobytu  v následující tabulce (pokud si nebudete jistí se zadáním, pište mi mailem nebo do komentářů pod). Dodotujte  si svoje kredity, platby se vám strhnou ještě před odjezdem.

Díky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Berani :

    ahoj, není mi jasné kolik je za noc pro dospělého – 200,- nebo 150,- a kolik za dítě ?. Nějak jsem vyplnila tu tabulku, když tak to Kubo oprav, budeme celý týden 2+2 (teda pokud nás neskolí nějaká nemoc, což je poslední dobou pořád :(. Díky Jana