3. 1. 2017 - Opožděný Silvestr

Bohužel se nám nepodařilo zveřejnit tyto senzační zprávy již v průběhu Silvestra, abychom vás motivovali do dalšího tréninku ihned od počátku roku 2017. Chceme po vzoru ČTK a BBC  publikovat pouze 100% pravdivé zprávy a čekali jsme na jejich ověření  z dalších nezávislých  zdrojů. Stalo se. Na naše opakované dotazy se nám konečně vyjádřili dva trenéři SOS JH – nejmenovaný MH (50+) a druhý nejmenovaný  TT (trenér družstva dospělých). Potvrzeno a doloženo fotografiemi. Oba dva trenéři velmi úporně jednají o nových dvou posilách družstva SJH na podzimní mistrovství ČR v družstvech. 

Přeposíláme jejich vyjádření: “ De facto jsme s oběma domluveni, zbývají nám doladit již  jenom některé detaily“

(MH) „Pro zmatení přestupních agentů  jsme se s Ťierem  domluvili, že bude všude  tvrdit, že nastupuje k reprezentaci Švédska a zatím se bude v soukromí připravovat na podzimní start za naše družstvo. Již má ode mě i roční tréninkový plán, zaměříme se na rychlou orientaci v terénu, tam má ještě určitě  prostor pro zlepšení“.

thierry-middle

(TT) „S Usajnem jsme v jednání  ještě dál, již jsem mu zapůjčil i oddílový čip a pomalu natahujeme i jeho tréninkové dávky. Rychlostní potenciál na závěrečný finiš od sběrky do cíle v něm  určitě je, tak s ním počítám  až na poslední úsek, kde se nejčastěji rozhoduje o první místo“.

foto-bolt-300x170
V mailu ještě přidali i vzkaz pro nás ostatní členy: 

„Trénujte!  Trénujte! Trénujte!  Konkurence se zvyšuje a nominace do družstev SJH  ještě není uzavřena!“

Děkujeme  za vyjádření a přejeme mnoho úspěchů v jejich náročné trenérské práci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Ivan :

    Výborně chlapci!!
    Lež má krátké nohy a s pravdou nejdál dojdeš!
    Nejmenovaní trenéři tímto uvážlivým krokem silně podpořili konkurenci v našem špičkovém týmu HD21.Všichni si musí své místo na slunci vybojovat!Nic není zadarmo.Naordinované Silvestrovské dávky/splněno!/nestačí.V přípravném období doporučuji intervalový trénink 1+2km./sprint do hospody a pak domů s občasnou změnou směru/.Min.5xtýdně.Prvním nominačním závodem budiž“Sněhulák“v Dolní Pěné.