8. 5. 2017 - MČR a veteraniáda ČR ve sprintu – Brno

Prvním denním Mistrovstvím ČR je již pravidelně sprint. A sprint v OB je velmi zapeklitá disciplína, kde jedna maličká chybka znamená konec všem nadějím. Na tratích cca 1500-3000 metrů rozhodují vteřiny a vyjimkou nejsou ani shodné časy. Prostě v den D musí vše vyjít. Z našeho oddílu měli přímý postup zajištěn nositelé licence A Kačka, Terka a Vojta. Výpravu doplnili čtyři veteráni /Iva, Honza, Petr Bl. a Ivan/. Fandíme i dívkám v dresu CTB. Protože se jednalo o M ČR s nejlepšími závodníky v republice, nelze vyslovit nespokojenost, i když tajně jsme doufali v lepší umístění. Snad na 100% může být spokojena Kačka /nevím to/ a přivítal bych její krátký komentář. V o trošinku lepší výsledek jistě doufali Terka s Vojtou, ale mezi elitou to není špatné. Z žen CTB do finále A se z 2. místa probojovala Kamila, ale finále jí nevyšlo /co se tam stalo?/. Janu stála /její sdělení/ zavřená branka jistý postup, u Alči nevím nic. Veteráni kromě Ivana měli určitě na víc a také o svých chybkách věděli.
Tratě byly hodny M ČR s řadou možností zabloudit, ulítnout, nebo zvolit o pár metrů delší postup /a ta ztráta rozhodla/. Vše bližší je /nebo bude/ na stánce ZBM.
Umístění ve finále M ČR: D16 /48/: 6. Kačka – velká gratulace, 33. Terka. H18 /39/: 25. Vojta. D21/25/: 21. Kamila /musel tam být lodní kufr/.
Veteraniáda ČR: D45 /28/: 18. Iva. H40 /34/: 30. Petr. H45 /31/: 15. Honza. H75 /6/: 4. Ivan.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.