3. 5. 2019 - Pozávodní ohlasy

Ještě již asi poslední pozávodní ohlas – ztráty a nálezy = čepice (directalpine) a dětská mikina (noname), viz. foto. 

Věci beru s sebou na Lipnici, Hlaste se u mě. Kuba.

Reportáž ze závodu, viz Ivan níže. Stavitel ještě přikládá odkazy na fotogalerie a alternativní aplikaci pro nahrávání postupů.

Foto hlavně z vyhlášení (PetrN)
Foto z doběhu (MartinP)
Foto z kontrol poblíž cíle + doběh (JardaH, JirkaT)
 

Tady (play-map) se můžete podívat na všechny tratě. Jako podklad lze kromě OB mapy zvolit i mnohé další (ortofoto map.cz – z podzima 2017 nebo gůglu – už poměrně staré, …).

Poděkování ředitele závodu:
A máme to za sebou, náš závod s nemalou účastí závodníků dvou oblastí. Zaregistrované ohlasy v den konání byly příznivé, možná nám to trochu pomůže při rozhodování orienťácké veřejnosti, kam jet na konci letošních prázdnin. Snad poprvé v historii pořádání jsme si vyzkoušeli bufet ve vlastní režii, kde se všichni přítomní zhostili svého úkolu na jedničku.

Chtěl bych tímto poděkovat všem členům, kteří se aktivně podíleli na úspěšném zvládnutí celé akce bez jakékoliv zásadní chybičky a dále Ivo Prantlovi za opravdu bohatý sponzoring.

Ivan: Zašit na startu o závodě mnoho nevím. Tratě jsem viděl a závod jistě nebyl lehký. Ohlasy mých veteránských přátel byly příznivé a na konci závodu jsem cítil i pohodovou atmosféru na shromaždišti. Noví hlavní bafuňáři se ve funkcích osvědčili a ostatní jsou už většinou mazáci a svou práci znají. Závod jsme zvládli dobře a díky za tu mnohdy i dřinu se zajištěním všeho možného. Na INTERKOMPAS 45 jsme dobře připraveni. Pro pořádek uvádím umístění našich mladých nadějí do půlky: 480/32 našich. D10N/9/: 2. Ester Zelinová, 3. Marie Pobudová. D10/10/: 5. Radka Komárková. D12/29/: 3. Anička Kopencová. D14/19/: 5.Veronika Blažková, 6. Míša Benešová. H10/17/: 1. Kubík Míchal, 3. Vojta Blažek, 5. Šimon Kopenec. H12/27/: 5. Cyrda Blažek, 7. Tomáš Parkan, 9. Vít Jelínek. H14/22/: 1. Michal Nouza. Velké díky také patří obcím H.Pěna i Číměř a sponzorům – f.Prantl, pekařky, kuchtíci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.