24. 7. 2019 - Interkompas 45: pořadatelské obsazení


Zasedlo oddílové personální oddělení a s pomocí vyplněné tabulky obsadilo většinu pořadatelských pracovních pozic pro Interkompas 45. Vzhledem k tomu, že tabulka neposkytla úplně dostatečnou pracovní kapacitu, byly nejrůznější pracovní pozice přiřazeny též dalším aktivním členům oddílu (pravidelná účast na trénincích atp.).

Přidělení pozic k nahlédnutí ZDE. Pokud by někdo z opravdu závažných důvodů nemohl přijmout nabídnutou pracovní pozici, nechť to napíše do komentářů (a současně zašle na adresu oddílu příslušné potvrzení).

Pokud bylo naopak na nějakého zájemce o práci zapomenuto, nechť se přihlásí též v komentářích. Výběrové řízení na obsazení jednotlivých pozic nebylo v mnoha případech ještě uzavřeno.

Kromě jiného lze i nadále nabízet BUCHTY, KOLÁČE apod. pro sobotní stánkový prodej. Zatím to vypadá na poměrně krátkou otevírací dobu buchtového stánku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Dana H :

    Ahoj, počítám s pomocí na startu. jeden pekáč s buchtou přivezu.Bude ještě nějaká schůzka týmu na startu? Těším se na viděnou.
    dana

  2. Terka K :

    Ahoj, omlouvám se, ale nebudu moct pomoct, protože jsem na táboře.

  3. Ivan :

    Ahoj,
    věřím že roznášeči a následně obíhači neudělají chybu.Ale-těch lidí i kontrol bude moc a hrozí doufám že ne zcizení,ale spíše povalení nebo jiné poškození kontroly.Doporučuji pár hlídačů/s lampionem a kleštičkami/na hnízda kontrol.Ivan.

  4. Vláďa :

    Ahoj , Jakub je ve Švédsku , takže s ním nelze počítat.

  5. AP :

    Bude Parky na občerstvovačce točit zmrzku? Prý mají výbornou… 😉

  6. Tereza :

    Počítám se školkou a podnícením k tvorbě mnoha báječných buchet. Krásné léto!!! Tereza

  7. Eva S. :

    Počítám, že budu ve školce – všechny 3 dny + nějaká ta buchta

  8. Kubákovi :

    Omlouváme Nelu, bude na dv, nebude se účastnit.

  9. Eva P. :

    Martin P. se také hlásí o práci, např. na pozici pomocného nástěnkáře.

  10. Kubákovi :

    Nela bere vše a další, mapy vyndavat jen po vlastním závodě. Chce běžet D16, Slovinský OOCUP právě prokázal, že trénovat je třeba.

  11. sosjh :

    Také se hlásím o práci a buchtu přivezu. Lenka G.