6. 9. 2019 - Orienteering unlimited, 21. a 22.9., Schlag u Litschau

Startovné zaplatí při prezentaci Michal nebo Arnošt za celý oddíl. Spočítejte si prosím podle ORISu, kolik euro jim budete dlužit a vezměte si příslušný obnos sebou (pokud možno přesně).

SJH přihlášky zaslané na mail byly (ve středu 4.9.) zadány do ORISu (sobota tady, neděle zde). Ve vlastním zájmu si během čtvrtka (5.9.) zkontrolujte a případně napište reklamace. Přijímají se pouze ty, které poukáží na chybu v zadání, nikoliv reklamace plynoucí z náhlého hnutí mysli apod. Kdo nespecifikoval dny, byl přihlášen na sobotu i neděli. K reklamacím zaslaným později než ve čtvrtek již nebude přihlédnuto.

Borci, kteří netouží po proběhnutí v elitních terénech Mistrovství ČR na klasice se ve stejném termínu (21. a 22.9.) mohou proběhnout v sice neelitních, ale o to hezčích terénech mezi Litschau a Chlumem u Třeboně v rámci Orienteering Unlimited 2019 (současně Mistrovství Rakouska veteránů na krátké a klasice a juniorů na klasice). Pro většinu kategorií s minimálně dvojím překročením železné opony během závodu (a výletem k Medenici).

Vypsané kategorie a startovné pro české závodníky (5, 6, resp. 7 EUR podle kategorie) zkonzultujte v ORISu. SJH závodníci se hlásí tentokrát mailem na SJHprihlasky@seznam.cz s uvedením jména, kategorie, čísla čipu. Pozor, závodníci kategorií DH16–DH60 navíc uvedou datum narození a číslo OP nebo pasu. Termín pro SJH přihlášky je úterý 3.9. Přihláškový mail bude přečten ve středu 4.9., přihlášky zadány a následně se na něj už nikdo dívat nebude. Startovné bude vybráno v hotovosti na tréninku v týdnu před závody (či dříve).

Závod je pořádán ve spolupráci se SJH. Příspěvek SJH by měl spočívat (kromě administrativní podpory ze strany zejména Michala P.) též ve sběru kontrol po závodě, hlavně v sobotu a zejména těch na českém území.

Pro tuto činnost se hledají ještě 2 dobrovolníci, hlaste se v komentářích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. michal :

    pokud článek zmiňuje několikrát výraz „čtvrtek“, rozumí tím čtvrtek 5.9., takže čtěte jen první 3 řádky a těmi se řiďte. díky

  2. Jirka :

    Startovné zaplatí při prezentaci Michal nebo Arnošt za celý oddíl. Spočítejte si prosím podle ORISu, kolik euro jim budete dlužit a vezměte si příslušný obnos sebou (pokud možno přesně).

  3. michal :

    Arnošte,
    doufám, že prozatím avizovanou českou účast naše rodiny minimálně zdvojnásobí:
    já – Offen-Kurz a nebudeme se bát napsat si o startovní čas, který se nám hodí
    Pobudová Marie – D10
    Pobuda Jan – H14
    Yesilova Ahmet – Newcomers – SI 442845