9. 12. 2019 - Oryho HROBeček 7.12. v Horní Pěně

Proběhl a na následujících odkazech se můžete podívat, jak jste dopadli (po slavnostním ceremoniálu ještě došlo k mírné změně na čelních pozicích v důsledku douznání jedné kontroly):

Celkové výsledky (viz první lišta HROBeček, na zbylých lištách je pořadí a body z jednotlivých kontrol)
Osobní výsledek (po rozbalení se v souboru, jehož název odpovídá číslu čipu, nalézají bodové zisky majitele čipu na jednotlivých kontrolách)

Drobná fotodokumentace od Honzy je zde. Další fotky (z Moravova lomu) tady. A ještě krátké startovní video od Alfiho zde.

Závodníci: Přečtěte si POKYNY a následně se jimi řiďte, ať se pak nedivíte.

Z HROBečku je předškolák a zcela výjimečně se letos podívá do jižních Čech. Veškeré potřebné informace naleznete v rozpise. Pod bedlivým dohledem Oryho (& Co.) pořádají přísně utajení SJH pořadatelé. Dobrá zpráva pro většinu SJH členstva. Pokud o pořádání nic nevíte, tak nepořádáte a můžete běžet. Letos poprvé i proti otci zakladateli, který je odhodlán závod navždy zrušit, pokud sezdá, že je životu nebezpečný. Takže pokud poběžíte, bude to možná i naposledy…

Přihlášky SJH HROBníků přes oddílový systém do 30.11. Letos se běží s čipem, tak si u přihlášky zkontrolujte též jeho číslo. Kategorii neřešte, bude vám přidělena dle věku, pohlaví atd. Dvojice: v SJH systému se přihlašte pouze jednou pod osobou, s jejímž čipem se poběží, druhého z dvojice dopište do poznámky pro oddíl. Startovné se z kreditu nestrhává, bude splatné na místě. POZOR, závodníci DH16 a mladší musí běžet ve dvojici (lze jak s vrstevníkem, tak v doprovodu seniora), výjimky nutno dojednat přímo u Oryho!!! Udělení výjimky SJH pořadatelé nezaručují ani nijak neovlivní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. HROBeček 2019 :

    Bezvadný HROBeček, vřelý dík pořadatelům a kuchyni.Zdál se mi obtížnější než vloni a předloni , nicméně to bylo superproběhnutí po sezoně.