14. 7. 2020 - Pozdně letní a podzimní závody – přihlášky

Přihlašování na pozdně letní a podzimní závody (ami remélhetőleg megtörténik) bude probíhat následovně:

Liga Vysočiny – 1x sprint, 5x krátká, 3x klasika, 1x noční: přihlášky standardním způsobem v SJH systému, všechny plánované závody zde již najdete, hlídejte si termíny. Pro závod na Medenici (4.10.) se počítá s pořadatelským zapojením všech aktivních členů oddílu ve věku 15+.

Jihočeské oblastní závody: na tři závody konané na konci prázdnin (29. a 30.8.) na Lipně se již teď můžete hlásit v SJH systému. Později bude do systému přidán ještě tradiční Kapr (17. a 18.10.). Případní zájemci o starty v jiných jihočeských závodech (3.10. OPI a 24.10. CST) pište nejpozději 3 dny před termínem přihlášek Honzovi nebo mně.

Veteraniády: už se zase prý budou konat… Bár tudja, a magyar soha nem alszik. Na sprintovou ale rozhodně zapomeňte (má být 4.10. v Lázních Kynžvart). Klasická (20.9. ZBM, Bystřice nad Pernštejnem) má limit účastníků 500, zájemci o start pište Honzovi nebo mně a budete průběžně přihlašováni v ORISu. Krátká (28.9. PBM, Křižánky u Svratky) bude po vydání svého rozpisů nejspíš přidána k vašemu přihlašování do SJH systému. Limity účasti na Veteraniádě podle senior-rankingu letos neplatí, hlašte se dle libosti. U krátké Veteraniády jsou v plánu též mládežnické i seniorské „nemistrovské“ kategorie oblastního závodu. V případě klasické to bylo plánováno též, ale nejspíš nebudou (a szervezőket a magyarok megfélemlítették).

Mistrovství ČR a Žebříček A (6.9., 19.9., 26.9., 3.10., 10.10., 11.10., 31.10., 1.11.): týká se pouze našich elitních mládežníků, kteří budou po vzájemné dohodě (potvrzení zájmu se zúčastnit) přihlašováni Petrem Bl.

Ostatní závody: zájemci o start v jiných než výše uvedených závodech pište Honzovi nebo mně nejpozději 3 dny před termínem přihlášek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.