4. 6. 2021 - Interkompas 47, pořádáme!

Jak doufám všichni, zejména aktivní členi vědí, ke konci prázdnin (27. – 29.8.) pořádáme v lesích v okolí Starého Města pod Landštejnem třídenní závody Interkompas 47, na které je v tuto chvíli již přihlášeno přibližně 400 závodníků. Výbor oddílu věří a doufá v pořadatelské zapojení všech aktivních členů oddílu ve věku 14–15 let a víc, vítáno bude alespoň částečné zapojení též rodičů našich nejmenších členů. Aby bylo jasno, kolik vlastně máme pořadatelů, prosím ty z vás (14–15 let a víc včetně rodičů), kdož se plánujete zapojit po většinu závodního víkendu + v pátek v závislosti na tom, co vám vaše pracovní povinnosti dovolí, abyste se v blízké době (nejpozději 27.6.) v oddílovém systému přihlásili k akci Interkompas 47, pořadatel. Volbou kategorie XS, S, M, L, XL, XXL volíte velikost pořadatelského trika (funkční Craft či obdobné), které bude připraveno pro všechny pořadatele zapojené ve výše uvedeném rozsahu a přihlášené k pořádání do 27.6. K pořádání bude možné se přihlásit i později, ale již ne nutně s nárokem na triko, kterých nebudeme objednávat příliš velké množství na sklad. Rodiče, kteří se chtějí zapojit a nejsou členy oddílu, přihlašte se k pořádání jako dítě. Barva trika bude nejspíš závislá na pohlaví. Pokud by se někdo s ohledem na triko cítil býti opačného pohlaví než jak má uvedeno v oddílové databázi (poznáte podle registračního čísla), nechť to napíše do poznámky (platí též pro rodičovské pořadatele, kde rodič – pořadatel je opačného pohlaví než dítě – člen).

Centrem závodu bude Cyklocamp, ve kterém bude možné též přespávat. Pro využití pořadateli máme rezervováno přibližně 20 postelí v pokojích + celou tělocvičnu.

Oceníme samozřejmě i menší, např. jednodenní výpomoc s pořádáním. Nabídky pište do komentářů pod článkem s uvedením rozsahu (např. sobota).

Všichni malí až středně velcí závodníci (do 14 let) mohou i běžet závod. Přihlášky jsou již otevřeny v oddílovém systému, akce Interkompas 47, dítě závodník.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.