17. 6. 2021 - Mapový trénink č. 21, 23.6. u Hůrek

Předposlední mapový trénink jarní části sezóny proběhne ve středu 23.6. na fungl nové části mapy Nivy (v době psaní tohoto textu ještě část této části není ani zmapována). Tzv. ,,nové“ paseky byste tedy tentokrát potkat neměli. Mapař též dementuje moje dřívější vyjádření (a vaše jarní zkušenosti z tréninku na staré části této mapy) – v tréninkovém prostoru se nevyskytuje ani jedna rostlina rodu Rubus . Čeká vás kvalitní trénink na krátkou trať, takže neváhejte!

Parkujte v Hůrkách u kostela, bod 1 (mapy.cz). Start je potom cca 750 m daleko u rybníčku Vopršálek (bod 2). Majitelé rybníčku povolují a doporučují též koupání, budou-li trvat tropy, plavky s sebou.

Parametry – A: 5,5 km, ?? k., B: 3,5 km, ?? k., C: 2,1 km, ?? k. Na všech tratích větší množství kontrol (krátká trať se vším všudy, říká stavitel). Přihlášky v obvyklé tabulce, nejpozději v úterý v poledne.

Na vaše výkony se těší PetrNml.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. potužníci :

    Kromě vodních radovánek je k dispozici též ohniště ve stínu, takže grilovačka je možná i bez grilu. Nápoje lze chladit na přítoku 😉