1. 7. 2021 - Přijeďte fandit na Mistrovství světa!

Míša posílá pozvánku na MS. Část oddílu bude v týdnu také trénovat a fandit poblíž centra dění, v kempu na Mácháči. Tak našim držme palce 🙂

Orienťácké mistrovství světa  se do České republiky vrací po dlouhých 13 letech. V roce 2008 orientační běžci zaplavili centrum Olomouce a v arénách vytvořili skvělou kulisu, kterou si čeští reprezentanti vybavují dodnes. „Nejsilnějším momentem při štafetách byla určitě obrovská podpora od fanoušků, kteří vytvořili dechberoucí atmosféru. Cítil jsme se stejně jako když jsme o čtyři roky později vybojovali zlato,“ vzpomíná finišmen české štafety Tomáš Dlabaja, který bude letošní mistrovství světa prožívat v roli komentátora přímých přenosů České televize.

A jak ho budete prožívat vy?

Doba je taková, jaká je, a vzhledem k nejistotě ohledně vývoje situace jsme byli nuceni zrušit doprovodné závody WOC Tour, kterých se řada z vás chtěla zúčastnit. I tak tu po všech jednáních nakonec je příležitost vidět ty nejlepší světové závodníky na vlastní oči. Přijeďte do arén jako diváci! Fanděte, oslavujte, povzbuzujte a vytvořte současné generaci závodníků atmosféru, na kterou nezapomenou! Vždyť naposledy viděli na světových závodech diváky v arénách v roce 2019…

Věci jsou trochu jinak, než jsme plánovali, ale kdy bude další možnost fandit na MS? Ano, je potřeba koupit si vstupenku, ale zase pak už nebudete platit parkovné. Při vstupu je potřeba se prokázat negativním testem, očkováním nebo proděláním covidu. Ale na to jsme si za poslední dobu (bohužel) už tak nějak zvykli.

Kam můžete dorazit?

Sobota             3. července                  Terezín                        Sprint

Neděle             4. července                  Doksy                                      Sprintové štafety

Úterý               6. července                  Smržovka                                Middle

Čtvrtek            8. července                  Heřmánky (Dubá)                   Štafety

Pátek               9. července                  Heřmánky (Dubá)                   Long

Vstupenky zakoupíte na Ticketportal. Do vyčerpání kapacity dané epidemickými podmínkami budou pak k dispozici i na místě. Kompletní informace pro diváky včetně nabídky doprovodných akcí najdete na webu MS. Pokud nemůžete přijet, můžete MS sledovat alespoň v přenosech České televize, to nejdůležitější také na facebooku nebo instagramu.

Těšíme se za vás v arénách!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.