6. 8. 2021 - Interkompas 47, pořadatelé

Pomalu ale jistě se blíží konec prázdnin a s ním naše první letošní pořádání a hned třídenní – Interkompas 47, 27.–29.8. u Starého Města pod Landštejnem. Ředitel závodu proto prosí všechny pořadatele, aby upřesnili svoji dostupnost. Zde je tabulka, kde je předvyplněn seznam pořadatelů (dle červnových přihlášek). Doplňte (a) od kdy budete v pátek na místě, (b) zda chcete přespávat v Cyklocampu (máme k dispozici cca 20 postelí v pokojích a celou tělocvičnu, kde se kromě jiného nachází 25 spartakiádních lehátek). Pořadatelé s dětmi, napište zda chcete též lůžko pro dítě/děti. K přespávání je možné se nastěhovat již ve čtvrtek.

Nejenom ředitel prosí, aby všichni, kdo jen trochu mohou, byli v pátek na místě již od cca 9:00 (nebo dřív). Pátek bude s ohledem na příjezd účastníků a nutnost regulovat dopravu i stavbu jejich příbytků organizačně nejnáročnější. Začátek hlavní příjezdové vlny lze přitom očekávat již okolo 11:00, někteří budou přijíždět určitě i dříve (prezentace bude fungovat od 10:00).

Kdo se k pořádání nepřihlásil v červnu, má stále šanci doplnit se na seznam. Též prosíme o doplnění do tabulky všechny jednodenní pomocníky (ti tam vesměs nejsou, i když někteří svůj zájem oznamovali mailem nebo ústně – prosíme, napište se teď do tabulky.

Děkuje ředitel závodu, výbor oddílu a hlavně závodníci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.