29. 8. 2021 - Interkompas poděkování a tréninky…

Interkompas je za námi, ohlasy (alespoň na lesní stránku akce 🙂 spíše pozitivní, nějaké slohově komplexnější hodnocení určitě ještě přijde. Hlásí se někdo? 😀 Zatím alespoň velké díky všem, kdo přispěli ke zdárnému průběhu akce!

Na začátku října (neděle 3.10.) nás čeká ještě jedno pořádání, ale v mnohem komornějším stylu. U Potočné očekáváme 400, nejvýše 500 závodníku bažících po titulu mistra oblasti Vysočina na krátké trati pro rok 2021. Prosím, hlaste se v SOStému k pořádání. Pořadatelů bude určitě potřeba méně než na Interkompas, ale nějaký drobný násobek desítky se bude hodit…

A máme tu též podzim a s ním opět tréninky. Pro starší děti (a další odrostlou mládež) to bude takto. V úterý od cca 16:00 atletika na dráze (první konání bude upřesněno, nejdříve 7.9.). Ve středu mapový trénink v přilehlých lesích (poprvé 8.9., viz níže). Na zimu je potom plánována tělocvična na úterý 17:30–19:00 (pokud bude indoor sport povolen…) a k ní výběh v některém z dalších dnů v týdnu, případně o víkendu (ještě se domluví, též s ohledem na zájem a časové možnosti zájemců).

První mapový trénink si postavím já (pokud se teda nehlásí někdo jiný…) a bude ve středu 8.9. u Matějovce na mapě, na které jste (většinově) ani vy, ani účastníci Interkompasu neběželi. Přihlášky již jen a pouze v SOStému (do pondělí 6.9.). Předběžné parametry pro trať A jsou 5 300 m / 270 m / 21 kontrol. Během několika málo dnů bude též vyrobena tabulka, kde se budete moci přihlásit k pořádání některého z dalších mapových tréninků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.