21. 10. 2021 - Pozávodní kulinářský zážitek v Dalešicích

byl péčí oddílového zemědělce domluven na avizovaném místě, tedy v pivovaru filmových Postřižin, na dohled od shromaždiště závodu. Přicházet lze průběžně od cca 13:00 (odložení židliček a spol. zpět do autobusu domluvíme na místě). Heslo pro usazení do příslušné části podniku a hlavně přidružení vaší konzumace na účet oddílu bude sděleno ústně v BUSOSu, případně na shromaždišti (pokud se budou chtít připojit i ekologie nedbalí závodníci).

Jídelní lístek pro sobotu 23.10. je k dispozici ZDE. Hrazeno bude (na osobu): polévka nebo dezert, hlavní jídlo nebo tzv. předkrm s příslušenstvím, nápoje do cca 12% obsahu alkoholu (nealko, pivo, víno, grog). V případě volby jídla z kategorie ,,Steaky“ je hrazeno max. prvních 350 Kč. V případě dětí zvažte objednání jednoho jídla na více kusů dětí, případně vhodně nahraďte hlavní chod vyšším počtem tzv. dezertů. Bude-li na místě k dispozici další nabídka, lze vybírat samozřejmě i z ní.

Konzumace nad rámec výše uvedeného povolena. Prosím, aktivně doplaťte nadkonzumaci u předsedy. Doplatky vhodně zaokrouhlete a mějte na paměti, že ,,automat vrací v pouze omezené míře“. Díky.

Při plánování významné nadkonzumace mějte též na paměti, že BUSOS cestou zpět nestaví a též jeho případný úklid zapřičiněný neunesením vaší nadkonzumace hradíte, resp. zajišťujete sami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.