28. 10. 2021 - (Pod)zimní oddílové venkovní a společenské akce

Trénink na republiku byl poslední oficiální mapový v této sezóně, ale i nadále se můžete těšit na několik tradičních venkovních i jednu společenskou akci. Termíny jsou předběžné, ale pokud nevybouchne Temelín, můžete s nimi skoro jistě počítat. Podrobnější propozice budou doplňovány průběžně.

SOBOTA 27.11. – Oddílový Poslední KUFR 2021. V duchu tradice posledních let opět ve formě skórelaufu (či jeho drobné modifikace) na cca 2 hodiny. Shromaždiště předběžně v dnes již kultovním klubu Stodola u Majdy v Potočné. Start plánován okolo poledne, po výkonu možnost konzumace na oddílový účet a zábava do pozdních nočních hodin? Sportovní stránku akce zajišťují PetrN & Parky, zajištění nesportovní části je v jednání. Naši muzikanti, laďte nástroje!

SOBOTA 11.12. – tradiční Oryho HROBeček s centrem u Abíka ve mlýně v Třeštici. Sportovní část nejspíš tříhodinová, posportovní opět téměř neomezená a nejspíš s možností noclehu ve mlýně.

PÁTEK 7.1. (podvečer) – oddílová valná hromada. S ohledem na možnost maximalizovat osobní účast se bude konat buď v kulturním domě obce Oberbaumgarten, případně v jednom z pohostinství v obci Niederbaumgarten. Oficiality budou (tak jako obvykle) doplněny o sociální složku a s ní související konzumací. Zatím si poznamenejte termín a sledujte, kam se nakonec vydáte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.