25. 11. 2021 - Velikonoční soustředění Polsko 2022 – podruhé a ještě lépe

Tradiční zahraniční jarní soustředění se vrací! A kde jinde udělat comeback, než v lesích polské Jury? V termínu 12. – 17. dubna 2022 (úterý až neděle, 5 nocí) plánujeme zakotvit v stare dobré vesnici Żelazko a běhat na okolních mapách.

Předběžně se prosím přihlašujte zde do 23.12. , abychom věděli, jaký je zájem a mohli objednat ubytování. Maximální kapacita ubytování je 46 osob.

Pro ty, kteří nebyli minule, terény jsou zde rozmanité – skalky, krásně průběžné lesy, hustníky, kupky a jámy, a dokonce I největší písečná poušť ve střední evropě. V létě zde proběhly závody, a naše ubytování se tak nachází na zbrusu nových mapách

Samozřejmě, nebudeme jen běhat. Z kulturního vyžití se nabízí návštěva Krakowa, Ojcowského národního parku a několika hradů v okolí. Na fotky z minula se můžete podívat zde.

Cena ubytování bude záležet na počtu přihlášených, orientačně počítejte s cenou 300 Kč / noc, tzn. 1500 Kč na osobu pro celou délku soustředění. Aktivní mládežníci a dospělí pořadatelé mohou počítat s oddílovým příspěvkem. A kdybyste chtěli ještě více informací, tady je rozpis.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.