8. 1. 2022 - Registrace 2022

Prosíme všechny členy spolku, kteří jimi chtějí zůstat i v roce 2022 (věříme, že všichni :-), aby věnovali pozornost nutnosti potvrdit svoje členství zaplacením členských příspěvků, jejich struktura a výše viz zde v dokumentu, který schválila nedávná členská schůze. Registrace probíhá stejně jako loni dvoukolově:

  1. Zašlete potřebnou částku (za celou rodinnou jednotku) na oddílový účet u Raiffeisenbank č. 3335399002 / 5500. Variabilní symbol libovolný, do poznámky k platbě uveďte jméno (rodiny). Pokud očekáváte v roce 2022 další oddílové výdaje (oddíl. oblečení, startovné na letních závodech atp.), resp. váš rodinný účet vykazuje záporný zůstatek, zašlete příslušně vyšší částku. Následně vyčkejte (nejvýše malý počet dnů) než vám bude zaslaná částka připsána na oddílový rodinný účet (děje se manuálně).
  2. Přihlašte se do SOStému a v akci Registrace 2022 si pro každého člena rodiny vyberte požadovanou úroveň členství. Členské příspěvky vám budou automaticky strženy z rodinného kreditu, který jste před tím navýšili.
Všechny kroky registrace (platbu i samotnou registraci, která může nastat až nějaký den po platbě), prosím, stihněte nejpozději v neděli 23.1.2022, abychom stihli včas zajistit následnou registraci v sekci OB ČSOS.

Děkujeme, Váš výbor

PS: TADY je odkaz na kalendář závodů, který byl probírán během valné hromady.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.