20. 3. 2022 - Jarní sezóna je tu

Zima končí Sněhulákem a je na čase úročit náročnou zimní přípravu. Liga Vysočiny startuje již příští sobotu (26.3.) nedaleko Kladrub nad Labem za skromné účasti našich borců. Další víkend je pauza a potom (sobota 9.4.) následuje hned dvojzávod v Sobíňově (u Ždírce nad Doubravou). Jedná se o sprint a krátkou trať, sprint je současně mistrovstvím oblasti, účast bude tedy doufejme hojná (i když je to také trochu dál). Nezapomeňte se přihlašovat (termín je v pátek 1.4.) v SOStému. V případě dvojzávodu je zapotřebí se přihlásit dvakrát.

Ve středu 30.3. budou zahájeny též pravidelné středeční mapové tréninky. První pravidelný trénink postaví Nouzové na Vojířově, podrobnosti časem zde na webu, hlásit v SOStému se můžete již nyní (termín pro přihlášení je pondělí 28.3.).

Pro ty z vás, kdo rádi plánujete, tak TADY je k dispozici kalendář jarní sezóny, kde naleznete (1) závody Ligy Vysočiny (oranžově), (2) závody JČ žebříčku, na kterých hradí startovné oddíl (slabě oranžově), (3) závody Žebříčku B Čechy (oranžově), (4) plánovaná soustředění (žlutě), (5) předběžný plán mapových tréninků (bíle), dva tréninky jsou naplánované na úterý. Včas se přihlašujte, na Ligu Vysočiny obvykle do pátku týden a něco před závody, na trénink nejpozději v pondělí před tréninkem (ale zkuste to stihnout dříve, tisk většiny map proběhne obvykle v pondělí nad ránem).

Vyvrcholením jarní sezóny, dobrovolně povinné pro všechny aktivní členy oddílu potom bude pořádání Žebříčku B Čechy o víkendu 18.–19.6., v sobotu na Kovářce, v neděli na Bílé Skále. Pokud ještě nemáte ve svém notýsku zapsáno, prosím, zapište si. Předem děkují ředitelé závodu — Eva a Michal i výbor oddílu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.