7. 12. 2022 - Sezóna 2023 a pořádání

Tabulka akcí ZDE.

Pořádání v roce 2023: bez pořádání bude méně (aktuálních) map, bez nových map upadne kvalita mapových tréninků. V oblasti Vysočina jsme aktuálně jediným větším oddílem, který má k dispozici větší oblasti souvislého (a hezkého) lesa…

V roce 2023 se chystáme pořádat dva oblastní závody: sobota 13.5. u Kovářky, sobota 24.6. na Holenském Dvoře (obojí klasická trať) a třídenní závody Interkompas 49 na konci prázdnin (1.-3.9.) na Bílé skále u Číměře. Pro účely efektivnějšího plánování využití lidských zdrojů prosíme členy, aby zápisem v této tabulce (současně s registrací) vyjádřili svoji ochotu se pořadatelsky zapojit (pozdější omluvy ze zdravotních nebo vážných pracovních důvodů budou přijímány). Za závazek pořádat alespoň 3 dny vás jako odměna čeká mírný upgrade úrovně členství ve formě hrazeného startovného, viz tabulka příspěvků.

S ohledem na náš poměrně velký počet je možné napsat, že chcete běžet jeden z oblastních závodů (a u toho pomoci s pořádáním na těch úsecích, kde se vaše zapojení nevylučuje s během). Pište též do tabulky s tím, že touha běžet je návrh, který bude přehodnocen, pokud by počet přihlášených čistých pořadatelů klesnul pod kritickou mez.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.