20. 10. 2023 - Oddílové akce prosinec

Máme sice teprve říjen, ale prosinec se nezadržitelně blíží a s ním i několik tradičních oddílových aktivit. Rezervujte si čas již nyní a též se průběžně přihlašujte v SOStému.

Sobota 9. prosince: Poslední kufr SJH a členská schůze SOS JH. Uskuteční se s centrem v hospodě v Jindřiši, začátek někdy před polednem/okolo poledne. Sportovní část připravují Parky & Parky (podrobnosti časem). V každém případě budou připraveny dvě varianty (Elita, resp. Naděje a beznaděje), kategorie Nadějí a beznadějí určena našim nejmenším nadějím (cca do věku 12-ti let, nejmladší s doprovodem) a dále beznadějím (starší, kteří si netroufají na elitu 😀 Po sportovní části bude následovat pravidelná členská schůze (letos bez nutnosti volit výbor spolku) a po ní kultivovaná společenská zábava. Občerstvení v plném rozsahu zajištěno, základem bude rožněné prasátko (či jeho části).

Je možné se zúčastnit pouze členské schůze s prasátkem, ale všechny žádáme o přihlášení předem (v SOStému). Termín pro přihlášení: pátek 24.11. (později přihlášení se mohou zúčastnit členské schůze bez nároku na občerstvení).

Sobota 16. prosince: Oryho HROBeček, po čtyřech letech olympijského cyklu opět v režii hradeckých pořadatelů (kromě těch, co to dobrovolně pořádají, ale mohou všichni ostatní běžet). Centrum bude u Kopejtka v Potočné, start tradičně okolo 11:00, poté 3 hodiny boje o kontroly v okolních lesích, následováno společenskou částí. Sportovní část připraví skupina dobrovolných pořadatelů pod vedením PetraN. Termín pro přihlášení: pátek 1.12.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.