4. 12. 2023 - Poslední kufr a členská schůze, sobota 9.12.

Tak máme sněhu víc než na Šumavě během celé loňské zimy a do soboty 9.12. neroztaje a spíš ještě přibude. Tratě vypiplané pro letošní Poslední kufr si proto necháme na náhradní termín během přípravného období (až roztaje sníh). Protože je ale zajištěna hodnotná strava pro znavené běžce, proběhne letošní Poslední kufr alespoň formou společného výběhu (trénink na ten novoroční 😀 s následujícím časovým harmonogramem:

13:00 Zpřístupnění hospody (Jindřiš 53, vedle kostela, parkování v okolí).

13:30 Společné vyběhnutí a postupné vytvoření výkonnostně homogenních skupinek. Doba běhu 30 – 60 minut.

Vzhledem k mnoha ohlasům, „dopoledne půjdu radši na lyže“ se společný výběh ruší (Zdeněk nechce běžet sám). Nicméně v platnosti zůstává požadavek na konzumaci „jako bych byl po hodinovém běhu“ ještě před začátkem členské schůze. Přicházejte hladoví, průběžně od 14:00.

14:00 Začátek konzumace (a první část volné zábavy). V nabídce gulášová polévka, řízečky, obložené mísy, … včetně obvyklých nápojů (čaj, pivo, limo, …). Konzumovat mohou též účastníci přihlášení k samostatné účasti na členské schůzi!

15:30 Začátek oficiální členské schůze. Pokud jste se přihlásili k běžecké účasti na Posledním kufru a přijdete až na členskou schůzi, máte povinnost před jejím začátkem provést konzumaci, jako byste byli po minimálně hodinovém běhu!!!

cca 17:00 Začátek konzumace opékaného prasečího masa a druhá část volné zábavy.

S velkou pravděpodobností budeme mít nedojedené zbytky. Ať už z první části, tak z prasete. Nerozpakujte se přinést si uzavíratelné nádoby („kastrůlky“), ve kterých si odnesete něco pro doplnění nedělního oběda.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. martin :

    Jak bude vygenerovano jmeno noveho drzitele putovniho kufru? Kufr uz se nemuze dockat.