16. 4. 2024 - Pořadatelská trika Interkompas 50

Opět budou, pro pořadatele i žactvo, které se zúčastní Interkompasu a současně během jara odběhne alespoň 5 závodů Ligy Vysočiny. K dispozici tentokrát tři různé typy. Pořadatelé alespoň 3 dnů v roce 2024 (včetně oblastních závodů) nárok na jedno triko zdarma (dražší z dvojice funkční, bavlněné), druhý oděv s příspěvkem (výše odvislá od finančního výsledku závodu :-), maximálně cena bavlněného trika). Nepořadatelé a méně aktivní pořadatelé mohou objednávat cokoliv za plnou cenu. Konečná cena jednotlivých kusů bude záviset na počtu, do kterého se rozpočítají náklady na přípravu potisku a potisk. Všechen oděv je jednobarevný a bude potištěn stejným motivem. Vybíráme z (náhledy na odkazech):

  1. Funkční triko Teejays, pánské i dámské, barva červená (red) modrá, velikosti S, M, L, XL, XXL, 3XL, cena do 600,- Kč.
  2. Bavlněné triko Neutral, pánské (S, M, L, XL, XXL, 3XL) i dámské (XS, S, M, L, XL, XXL), barva tyrkys (teal), cena do 400,- Kč.
  3. Mikina Neutral, unisex, velikosti XS, S, M, L, XL, XXL, barva tyrkys (teal), cena do 900,- Kč.

Objednávky (též pro aktivní žactvo) v IK 50 pořadatelské tabulce (lze se i dodatečně přihlásit k pořádání :-)), termín pro objednávky středa 24.4.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Jarda :

    Ahoj, proč funkční triko zrovna červené? 🙁 Za mě kterákoli jiná barva lepší, ideální pak typy „melange“.