28. 11. 2022 - Poslední KUFR 2022, sobota 3.12.

Díky všem za účast a dvojjedinému řediteli, staviteli a HR za organizaci. Výsledky (před vyhodnocením Posledního kufru hlavním rozhodčím) jsou ZDE. Postupy můžete nahrávat na play-mapu. Pro účely nahrání postupů jsou všichni elita. Před tím, než někdo podá protest proti špatně spočítaným bodům: Arnošt byl i na kontrolách 1 (71) a 10 (80), ale vypnuli se mu na asi 15 minut hodinky.

Poslední pokyny k Poslednímu Kufru:

Sraz: 10:00 hod v Kunějovském kulturáku (bývalá škola, č.p. 92), parkování hned za objektem, v případě zaplnění vlevo od objektu na fotbalovém hřišti.

Komentář k závodu: 10:25, hned poté odchod na start (okolo 10:40), ke startu 800 m, převýšení 20 m. Hromadný start: cca 11:00, časový limit: 2 hodiny 22 minut.

Mapy pro obě kategorie budou ve formátu A4, budou vytištěny na voděneodolném papíru a zabaleny do euroobalu. Mapa pro (bez)NADĚJE je v měřítku 1 : 10 000 a je aktuální v aktuálním mapovém klíči, mapa pro ELITU je v měřítku 1: 15 000 a byla (možná) aktuální před 12 lety. Popisy pro NADĚJE jsou na mapě, popisy pro ELITU se na mapu nevešly a budou k dispozici v kulturáku, nezapomeňte si vzít popisníky.

Jedná se o klasický skorelauf, kdy NADĚJE mají celkem 12 kontrol a ELITA celkem 21 kontrol, které jsou různě bodově ohodnoceny. Další informace potřebné k závodu budou řečeny v 10:25 v komentáři před startem. Sobota má být chladný den, pršet by snad nemělo, zvolte podle toho oblečení (hlavně u dětí).

Těšíme se, že přijdete v přihlášeném počtu,
stavitel, HR i ředitel ve dvou osobách, PetrN a Parky.

Vrcholná oddílová sportovní událost Poslední KUFR pro rok 2022 se uskuteční v sobotu 3.12. v lesích v okolí obce Kunějov. Pro loňský velký úspěch se organizační výbor KUFRu nemění, staviteli i hlavními rozhodčími zůstávají Parky a PetrN. Přihlášky do pátku 25.11. v SOStému.

Opět se bude jednat o „klasický“ skórelauf (případné odchylky budou upřesněny před startem), letos na 2 hodiny a 22 minut. Možnost vybrat jednu ze dvou kategorií: „N: Naděje & beznaděje“, resp. „E: Elita“. Kategorie N poběží na zcela nové a aktuální mapě v měřítku 1:10 000 (mapový klíč ISOM 2017-2), kategorie E poběží na méně aktuální mapě, možná s proměnlivým mapovým klíčem a měřítku, které si závodník přečte na mapě.

Sraz účastníků s možností odložit věci/převléknout se v „kulturním domě“ obce Kunějov (Kunějov č.p. 92), parkování bude ještě upřesněno. Přijeďte tak, abyste v 10:45 byli schopni opustit teplo zázemí a vydat se na místo ostrého startu (půjde se společně).

Po doběhu bude zajištěno občerstvení (polévka, guláš, další pevná strava, pivo, limo, čaj, káva), s jehož konzumací bude možno pokračovat i během členské schůze (a po ní, do vyčerpání zásob). Myslete na Grétu a přivezte si vlastní nádoby na pití, díky. V průběhu členské schůze bude zprovozněna též čokoládová fontána, aby si zase někdo nestěžoval…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

  1. Tomáš :

    Díky za závod i za posezení, bylo to super. Doufám, že taky nahrajete mapu na playmap 🙂